PONYVALEGÉNY

Hat forduló után is hibátlan a III. Kerület ellen is nyerő, a mezőnyt hatpontos előnnyel vezető Veszprém

Megágyaztak a sikernek: az NB III Nyugati csoportjának élén álló VLS szerezte a legtöbb és kapta a legkevesebb találatot a mezőny tagjai közül

2022. szeptember 01. - Horváth M. Attila

veszprem.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngVESZPRÉM–III. KERÜLETI TVE 1–0 » Bár természetesen messze még a bajnokság vége, fontos győzelmet aratott célja elérése érdekében a VLS, hiszen a két bajnokesélyes társulat összecsapásán az NB III Nyugati csoport 6. fordulójában egyetlen gól született, a hajrában Major Norbert vette be Szmola Bálint hálóját.

Füzi Ákos büszke lehet magára. A Csornai SE labdarúgója idestova másfél hete vette be a VLS Veszprém kapuját, igaz, abban sem volt sok köszönet, mármint abban az értelemben, hogy nevezett futballista társulatának cerberusa, Ficsór Dávid mindeközben ötször nyúlhatott maga mögé... Azaz egyelőre egy, csak egy legény vette be a veszprémi hálót, miközben hat kör után Zachán Péter és társai tizenöt szerzett gólnál tartanak. Nem megbántva senkit, a szerdai játéknapon „nem jött ki” az, hogy a nagy vetélytárs óbudaiaknak remek kvalitású csatárai, illetve támadásokért felelős labdarúgói vannak – elég, ha csupán Barczi Dávid, Elek Bence vagy éppen Kokenszky Norbert nevét említjük ehelyütt –, hiszen különösen a második félidőben a VLS előtt adódtak valódi lehetőségek. A két ex-újpesti kedvenc csatáját – mint ismert, Pető Tamás a veszprémi, Aczél Zoltán az óbudai gárdát trenírozza – ezúttal előbbi nyerte, és bár a két brigád között jelenleg nyolc pont a különbség, hibát követ el, aki leírja a III. Kerületi TVE-t, elvégre nem kevesebb, mint harminckét forduló maradt a javításra.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6817921871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása