PONYVALEGÉNY

A Jagodics-fivérek derbijét Bence nyerte Márk ellen

Szombathelyen aratott kétgólos diadalt az Ajka az NB II 33. játéknapján

2024. május 21. - Horváth M. Attila

jagodics_mark_foto_haladasfc_pnyugathu_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngSZOMBATHELYI HALADÁS–AJKA 1–3 | Hiába került korán előnybe a január óta fizetést nem kapó vasi egylet, a látogató az utolsó félórában megfordította a találkozót a Jagodics-fivérek meccsén. 

Büszke lehet a fiaira Jagodics Zoltán. (Ha valaki nem tudná, kiről van szó, nézze meg a lentebbi videót.) A Ferencváros és a Haladás egykori kitűnősége azonban vasárnap délután aligha tudta, hogy melyik ujjába harapjon – avagy melyik gyermekéért szorítson? Tudniillik Márk a házigazda, míg Bence a vendégsereg színeiben játszotta végig a kilencven percet, amely nem volt annyira egyértelmű, mint amennyire az eredményből sejteni lehetne, hiszen Nyíri Vince már a 11. percben előnyhöz juttatta a Halit, ám a lassan, de biztosan magához térő Ajkának Csizmadia Zoltán találatára volt szüksége, hogy igazán beinduljon, elvégre negyedórával a vége előtt Zsolnai Richárd fordítani tudott, míg Nikola Pantovics a 96. percben alakította ki az 1–3-as végeredményt. Hiszik vagy sem, az ősszel fordított pályaválasztással ugyanúgy 3–1-re nyert az Ajka, mint ezúttal, a Jagodics-testvérek pedig azt a találkozót is végigjátszották egymás ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9018409635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása