PONYVALEGÉNY

Pinezits Máté győztes presztízsmeccse után váltás a kispadon

A Budapest Honvédnál nemcsak tulajdonos-, hanem edzőcsere is történt

2024. augusztus 15. - Horváth M. Attila

pinezits_mate_foto_kozarmislenyfchu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKOZÁRMISLENY | Miután a vasárnapi riválisnál négy évig volt állományban Pinezits Máté, az NB II-ben három fordulót követően még veretlen házigazda nyáron kinevezett 40 esztendős szakvezetője, nem túlzás, ha azt írjuk, presztízsmeccset vívott a vendéglátó a Budapest Honvéddal, amelyet Kirchner Krisztián és Horváth Péter hajrában szerzett találataival 2–0-ra le is győzött. 

Akkor persze még nem lehetett biztosra venni, hogy ez a bajnoki volt az utolsó, amelyen Csertői Aurél ült a fővárosi gárda kispadján, ám azóta történt egy és más, éspedig az, hogy csütörtökön bejelentették, új tulajdonosa van a Honvédnak, amely nem az 59 éves trénerrel képzeli el a folytatást. Nem volna meglepő, ha a hamarosan bejelentésre kerülő új szakember ki- és megnevezése nem is volna annyira új a XIX. kerületi szurkolóknak. Zárjuk azzal sorainkat, éppen ideje, hogy (hozzá)értő kezekbe – cseppet sem mellékesen mielőbb az élvonalba – kerüljön a társulat, amely anno oly sok örömöt okozott híveinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1818468187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása