PONYVALEGÉNY

Tizenkét perc alatt eldőlt: Horváth Péter duplával tért vissza Siófokra

A Kozármisleny csatára lábbal és fejjel is bevette előző egylete hálóját

2024. május 21. - Horváth M. Attila

horvath_peter_kozarmisleny.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngSIÓFOK–KOZÁRMISLENY 0–3 | Különösebb gond nélkül nyert Aczél Zoltán már biztosan ötödikként záró társulata az NB II 33. fordulójában. 

A látogató gyakorlatilag tizenkét minutum alatt eldöntötte a három pont sorsát, hiszen a 43. és a 46. percben Horváth Péter akcióból – előbb szép lövéssel, majd közeli csúsztatással –, míg az 55.-ben Kirchner Krisztián Varjas Zoltán 16-oson belüli kezezése után 11-esből vette be Hutvágner Gergely hálóját. A duplázó támadó jól ismeri a cerberust, hiszen 2023 nyaráig négy és fél szezonon át volt a Balaton-parti társulat tagja. Érdekesség, hogy a Kozármisleny szakvezetője a véghajrában nem sérülés miatt cserélt kapust, Lékai Somát a 76. minutumban Ipacs Péter váltotta.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6618409615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása