PONYVALEGÉNY

Hesz Olivér: NB III-ból az NB II-be

Visszatért a második vonalba a Dunaújvárosból távozó 27 éves védő

2023. február 24. - Horváth M. Attila

p1010503.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDOROG | Miután a felek mindenben megállapodtak egymással, jó felépítésű hátvéddel erősítette meg keretét az NB II-ben a bennmaradásért küzdő Komárom-Esztergom megyei csapat, amely bár még sereghajtó, a legutóbbi, 24. fordulóban létfontosságú győzelmet aratott Preklet Csaba 82. percben szerzett góljával a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen (1–0).

p8250051.JPGAz élvonalat is megjárt, rutinos hátvéd a negyedik dorogi bajnokiján először volt eredményes dorogi színekben, márpedig egy ilyen vagy ehhez hasonló forgatókönyvet alighanem Hesz Olivér is örömmel aláírna. A korábban Csepelen és Taksonyban is megforduló labdarúgó számára az újabb dunaújvárosi futballösszeomlás elszenvedőjeként nem ismeretlen terep az NB II. A 2021 tavaszától másfél évadon át a Szentlőrinc játékosaként pályára lépő Hesz Olivér debütálására akár már az előttünk álló hétvégén sor kerülhet: a 21 egységgel 20. helyezett Dorogi FC az NB II 25. fordulójában, február 26-án, 14 órai kezdettel a 24 ponttal a tabella 18. pozícióját elfoglaló Békéscsaba 1912 Előrét látja vendégül a Buzánszky Jenő Stadionban. Tavaly augusztusban a mérkőző felek 0–0-ra végeztek egymással, akkor a hőség, ezúttal a nagy tét miatt nem elképzelhetetlen a gólnélküli pontosztozkodás.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6418057070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása