PONYVALEGÉNY

Veretlenül tiszteleg a Békéscsaba: Udvari Szabolcs 50 éves lett volna

Az újonc Előre Soroksáron vendégszerepel az NB II 3. fordulójában

2024. augusztus 11. - Horváth M. Attila

s6300257_udvari_szabolcs.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBÉKÉSCSABA | Négy pontot szerzett, így két forduló elteltével még veretlen az NB II-ben az újonc Előre, ám a viharsarkiak jó szereplésének szomorú apropója is van. 

Bár Szegeden született, nagyon is sok köze van a lila-fehér egyesülethez Udvari Szabolcsnak, aki 2020 szeptemberében tragikus körülmények között hunyt el, miután a kilencedik emeletről kizuhant. A 2000-es évek első felében, valamint 2008-ban is volt az Előre játékosa, azaz a maiak talán nem is hallottak a korábbi kőkemény védőről, ám akár így, akár úgy, nem volt várható, hogy a Békéscsaba előbb 1–1-re végez a Kozármislennyel, majd 3–0-ra legyőzi az FC Ajkát, amelynek vezetőedzője, Schindler Szabolcs 2003 és 2005 között az Előre futballistája volt. Vasárnap este Soroksáron vendégszerepel a Békés megyei társulat, amely nem is számít esélytelennek, miközben nem árt megjegyezni, hogy a két szakvezető, Lipcsei Péter és Csató Sándor nagyon is jól ismerik egymást, hiszen utóbbi másodedzőként dolgozott együtt a Fradinál Bobby Davison idejében az FTC ikonjával. Bármilyen végeredménnyel is zárul a fővárosi csata, a látogató nagyszerű rajtját semmi nem ronthatja el. Talán csak egy tény halványítja, fakítja az eredményességet: Udvari Szabolcs július 26-án lett volna 50 esztendős...

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7218464157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása