PONYVALEGÉNY

FOTÓGALÉRIA | REAC–Csepel-Csep-Gól: Kaszala Patrik gólja döntött

A védekezésben közel a maximumhoz teljesítő látogató valódi kidolgozott helyzet nélkül hozta le a kilencven percet, úgy pedig nehezen lehet nyerni

2022. október 08. - Horváth M. Attila

reac_csapatfoto_meccs_utan.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngRÁKOSPALOTAI EAC–CSEPEL-CSEP-GÓL 1–0 » Kaszala Patrik az első félidő utolsó percében szerzett találatával a Budapest-bajnokság I. osztály 8. fordulójának szombat délelőtti rangadóján megérdemelten tartotta otthon a három pontot a REAC, amely ezzel a sikerrel ismét beszállt a sokszereplős üldözéses versenybe.

pal_andras_pa080017.JPGKözel 500 néző előtt nagyszerű miliőben lejátszott találkozóra került sor a Széchenyi téren, a sokat látott Budai II László Stadionban. Az összecsapásról a közeljövőben hangulatjelentéssel, érdekességekkel és a helyszínen rögzített interjúkkal jelentkezik honlapunk. A két vezetőedző, a két korábbi kiváló NB I-es labdarúgó, Nagy Sándor (REAC) és Lázok János (Csepel-Csep-Gól) mellett hazai részről a mérkőzés egyetlen találatának szerzője, Kaszala Patrik és egykor az élvonalban is futballozó védője, Gulyás Máté; míg a látogatók közül az immár másodedzőként is tevékenykedő volt NB I-es labdarúgó, Pál András, valamint Torda Bence értékelte a hétvége első napján megvívott bajnokit.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4217949970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása