PONYVALEGÉNY

Kanyó Martin, az álomcsere: kettőből kettő

Négy pontot köszönhet nyáron igazolt labdarúgójának a TFSE

2024. augusztus 26. - Horváth M. Attila

kanyo_martin.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Még az is lehet, hogy előbb vagy utóbb megbékél a csereszereppel. Ha így folytatja, Kanyó Martin olyan lesz a Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő TFSE-nél, mint annak idején Váczi Zoltán a Vasasnál. 

Kettőből kettő. A tavaly ilyenkor még a Flottát erősítő Kanyó Martin hiába ugrotta át a lécet a három szezonon át erősített társulatával, a blasz-egyben mégis a TFSE színeiben tündököl. Úgy bizony, mert amíg a bajnokság nyitányán az előző évadban még NB III-as Rákospalotai EAC Széchenyi téri otthonában Szántó Leventét a 79. minutumban váltó futballista a 91. percben vette be Mészáros Mirkó hálóját és állította be az 1–1-es végeredményt, addig az elmúlt hétvégén a Kerékgyártó Csaba helyére az 58. minutumban érkező Kanyó Martin a 62.-ben is ugyanígy tett a kapu előtt, aminek köszönhetően a TFSE 1–0-ra legyőzte a 43. sz. Építőket. Augusztus 31-én, szombaton a több, korábban NB-s szinten szerepet vállaló labdarúgót foglalkoztató Szabadkikötő érkezik a Dr. Koltai Jenő Sportközpontba – mint ahogy valamikor persze Kanyó Martin is jönni fog...

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7618473245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása