PONYVALEGÉNY

Családi kör: Bognár György csapata Bognár György gárdájával vívja az első nyári felkészülési meccsét

Szombat délelőtt a Magyar Kupa-győztes Paksi FC az NB III-as Budaörsöt fogadja

2024. június 22. - Horváth M. Attila

p1030464.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngPAKS–BUDAÖRS | Két azonosság egyértelműen felfedezhető az NB I másodikja és az NB III Észak-Nyugati csoport hatodikja között: egyrészt mindkét társulat június 17-én, hétfőn kezdte meg a közvetlen felkészülést a következő, 2024/2025-ös évadra, másrészt mindkét együttes vezetőedzőjét Bognár Györgynek hívják. 

Mindez természetesen nem a véletlen műve, hiszen az élvonalban dolgozó korábbi 50-szeres válogatott középpályás által dirigált atomvárosiak a fia, ifj. Bognár György trenírozta Pest megyeiek ellen vívják az első nyári felkészülési találkozójukat, és ha mindez még nem volna elegendő, a nagy Bogesz is irányította korábban a BSC-t. A szombat délelőtt 10 órakor kezdődő összecsapás a kapus ifj. Schrenck Rajmundnak is különleges lehet, amennyiben pályára lép, ugyanis a nagy tehetségnek tartott, még mindig csupán 18 esztendős sportember januárban éppen a tolnaiaktól került a fennállása századik évfordulóját idén ünneplő harmadosztályú alakulathoz. Ami ellenben különbség a két brigád között: jelen állás szerint az élvonalbeli nyitányon Diósgyőrben vendégeskedő Paksra öt, míg a Budaörsre kilenc edzőmérkőzés vár, igaz, amíg előbbinek időközben Európa Liga-selejtezős kötelezettsége is van, addig utóbbinak a Magyar Kupa mellett csak a bajnokságra kell fókuszálnia.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8418432931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása