PONYVALEGÉNY

HURRÁ, NYARALUNK! Akivel vakációzunk: MOLNÁR CSABA, a Budaörs régi-új labdarúgója

A két szezon után visszatérő tapasztalt középpályás kijavítaná az előző évad hibáit és szép sikereket érne el a BSC-vel

2024. július 04. - Horváth M. Attila

hurra_nyaralunk_kopf.jpgA futballistáknál évekkel ezelőtt nagy sikert arató, régi-új, sportolókat fókuszba helyező nyári rovattal jelentkezik honlapunk július 1-től, – a tervek szerint augusztus végéig. Az általunk megkérdezettek ezúttal nem csupán a maguk mögött hagyott szezonról nyilatkoznak, hanem a kikapcsolódási szokásaikról is szót ejtenek. Tehát vakációra fel – hurrá, nyaralunk! Akivel ezúttal vakációzunk: Molnár Csaba, a 2023/2024-es évadban 25 ponttal a 15. helyen záró, így az NB III Dél-Nyugati csoportjának búcsút intő Fehérvár FC korábbi labdarúgója, a 2024/2025-ös szezonra két év után a klubhoz visszatérő, az NB III Észak-Nyugati csoportjában 45 egységgel a 6. pozícióban záró Budaörsi SC játékosa.

molnar_csaba_mez.jpgNÉHÁNY ŐSZINTE SZÓ
Csapatom előző szezonjáról: Sajnos az előző évad nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna.
Az elért helyezésről: Kiestünk az NB III-ból, nagyon fiatal csapatunk volt, és bár a mezőnyben jól futballoztunk, de ez eredménnyel nem párosult.
Saját teljesítményemről: Mivel csapatban gondolkozom, így a saját teljesítményem akkor értékelődik fel, ha a kívánt célt teljesíteni tudtuk volna.
Tervem az őszre: Most új lehetőséget kaptam egy új klubban, és mindenképpen szeretném kijavítani az előző évi kudarcot és szép sikereket elérni. Azt gondolom, új csapatommal erre nyílik majd lehetőség.

molnar_csaba_akcio.jpgNYÁRI FELFRISSÜLÉS
Fagyi vagy jégkrém? Fagyi.
Hideg ásványvíz, szénsavas üdítő vagy jeges tea? Jeges tea.
Sima, fokhagymás vagy sajtos-tejfölös lángos? Sajtos-tejfölös lángos.
Fővárosi strand vagy tópart? Tópart.
Kedvenc helyszínem: A horvát tengerpart.
A nyár eddigi legszebb pillanata: A családommal az idei nyaralásunk.
Ami még megvalósításra vár a nyáron: A házam körül sok teendőt halmoztam fel magamnak, ezeket szeretném a nyár végére befejezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9218440943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása