PONYVALEGÉNY

III. Kerületi TVE: háromgólos kudarc Budaörsön, odaveszett a veretlenség

Korábbi támadója, Birtalan Botond duplája ágyazott meg az óbudai kudarcnak

2023. október 22. - Horváth M. Attila

p7050781_birtalan.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAÖRS–III. KERÜLET 5–2 | Ifj. Bognár György együttese felborította a papírformát és legyőzte a tizenegy bajnoki után először vereséget szenvedő óbudaiakat az NB III Észak-Nyugati csoport 12. fordulójának vasárnapi játéknapján. 

Az eddig csak döcögő Pest megyei együttes sikerében elévülhetetlen érdemeket szerzett a csapata második és harmadik találatát szerző Birtalan Botond: a nyáron a Vasastól érkező korábbi NB I-es támadó ráadásul egykori alakulata ellen duplázott, hiszen 2022 tavaszán 14 bajnokin háromszor bizonyult eredményesnek a(z akkor még másodosztályú) III. Kerületi TVE színeiben. Érdekesség, hogy az óbudaiak második, egyenlítő gólját szerző Vankó Imre ugyanúgy megfordult a riválisnál – a 2021/2022-es évadban 36 NB II-es összecsapáson hét gólt ért el –, mint a 79. minutumban pályára lépő Marques-Airosa Patrik. Az első helyezését még mindig megőrző 27 pontos óbudaiaknak fel van adva a lecke, ugyanis október 29-én, vasárnap 13 órai kezdettel a nem titkoltan a bajnoki címért harcba szálló, ám jelenleg csupán bronzérmes VLS Veszprém érkezik a Hévízi útra, ráadásul a felek között mindössze egygyőzelemnyi a differencia.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2318240839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása