PONYVALEGÉNY

Bartusz Dániel: tripla után mesternégyes

Nemcsak a csapat, hanem a támadó is megállíthatatlan: a tavaszt két győzelemmel indító VLS Veszprém labdarúgója két bajnokin négy találatnál jár

2024. március 11. - Horváth M. Attila

bartusz_daniel_kopf.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngVESZPRÉM | Kihasználta a Tatabánya Budaörs elleni botlását az ebben a szezonban is az aranyéremre hajtó VLS, amely az NB III Észak-Nyugati csoport 18. és a legutóbbi, 19. fordulójában is úgy aratott fontos sikert, hogy csapata nyolc góljából hetet (!) az ellenállhatatlan formába lendülő Bartusz Dániel vállalt magára. 

Amíg bő egy hete hazai környezetben az ETO Akadémia (3–2) ellen szépen keretbe foglalta a történetet – lévén a találkozó első és utolsó találata is a nevéhez fűződött a 6. és a 43. percben –, addig a zalaegerszegi kiruccanás kezdete volt csupán Bartusz Dánielé. Valami azonban azt súgja, ezt egy pillanatig sem bánja, ugyanis a ZTE II. ellen 5–1-re nyert a Veszprém, méghozzá úgy, hogy a csatár a 16. és a 83. minutum között ünnepelhetett négyszer, akinek az érdemeiből mit sem von le, hogy félórányi futball után 11-esből vette be Köcse Bence hálóját. A két tavaszi játéknapon a csapat nyolc, míg szédületes formában futballozó futballistája hét alkalommal villant, ám a jó sorozat folytatása egyelőre kérdéses, ugyanis március 17-én, vasárnap 14 órakor ifj. Bognár György együttesét, a Tatabányát is megtréfáló, a mögöttünk hagyott víkenden a Csornát Fekete Olivér és Murai Márk góljaival 2–0-ra legyőző Budaörsöt fogadják Zachán Péterék, amelynek kapusa, ifj. Schrenck Rajmund élete első felnőtt NB III-as mérkőzését zárta kapott találat nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr918350777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása