PONYVALEGÉNY

Újoncmustra: egykori NB I-es Lombard-labdarúgók Koroncón

A Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályú együttes a tavaly érkező Venczel Zoltán után idén nyáron további élvonalbeli játékosokat szerződtetett

2021. augusztus 11. - Horváth M. Attila

boroczky_balint.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngKORONCÓ » Finoman fogalmazva sem volna meglepő, ha a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályba frissen feljutó gárda versenyben lenne a 2021/2022-es szezonban a bajnoki címért.

Kihívóból persze nincs hiány, hiszen a nemrégiben még harmadosztályú Csorna mellett a mezőny tagja a nyáron az NB III-tól visszalépő Lipót Pékség, a liga ugyancsak Nyugati csoportjából kizuhanó Ménfőcsanak vagy éppen a markáns futballra képes DAC Nádorváros, de az amúgy is stabil koroncói keret kibővítése önmagáért beszél. A Veszprémben, Pápán és Sárváron is futballozó ex-élvonalbeli Venczel Zoltán tavaly nyári megszerzését követően újabb volt Lombard-labdarúgók kerültek látókörbe, akik közül Böröczky Bálint (legutóbb a Veszprém megyei I. osztályú Ajka Kristályban futballozott, amely nem tévesztendő össze az NB II-ben szereplő, Kis Károly trenírozta Ajkával), Szabó Zsolt (Mosonmagyaróvár) és az ifjúsági korúként Székesfehérváron pallérozódó Domján Roland (Úrkút) is elfogadta a klub által kínált feltételeket. A Győr-Moson-Sopron megyei II. osztály, Keleti csoportját utcahosszal abszolváló, alaposan megerősített Koroncóra már a bajnoki nyitányon (augusztus 14., szombat, 18 óra) rangadó vár, ugyanis a fentebb citált, a legutóbbi évadban az ETO Akadémia mögött a „megye-egyben” másodikként célba érő Csorna látogat a koroncói sporttelepre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1016657196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása