PONYVALEGÉNY

ASR Gázgyár: egyelőre nincs fúzió, miközben tizenkét labdarúgó már távozott

Meghatározó futballisták intettek búcsút az óbudai csapatnak, amelyet továbbra is Sólyom Ferenc irányít

2023. július 20. - Horváth M. Attila

pa150254.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Hogyan tovább, ASR Gázgyár? Az óbudai szurkolókat leginkább ez foglalkoztatja manapság, hiszen egyre inkább körvonalazódik, hogy a Budapest-bajnokság I. osztály 2022/2023-as szezonjában a pályán gyűjtött 47 ponttal elért hatodik helyezés, ha nem is egyszeri, de a közeljövőben valószínűsíthetően megismételhetetlen.  

pa150248.JPGAz edző legalább marad. Az egyesülethez közel álló, megbízható forrásból úgy értesültünk, a szakmai munka továbbra is Sólyom Ferenc kezében összpontosul, csakhogy a meghatározó játékosok közül többen is búcsút intettek a Sujtás utcának, információink szerint tizenketten biztosan nem az ASR Gázgyárnál képzelik el a jövőjüket. Ami már biztosra vehető: Fülöp Csongor a Bugyi SE-t választotta, az évad során az egyik, ha nem a legjobb produkciót nyújtó Kocsis Balázs ismét az ugyancsak Óbudán a bajnokijait játszó 43. sz. Építőkhöz igazolt, Karvalics Bence visszatért a MUN SE-hez, György Kristóf az Ercsi Kinizsi labdarúgója lesz a 2023/2024-es szezonban, míg Constantino Dominik a XV. Kerületi Issimóban folytatja karrierjét. Hogy lesz-e valami az előző évad végén szóbeszéd tárgyává váló fúzióról, az szintén nem elhanyagolható tényező, már csak azért sem, mert ha minden marad így, könnyen előfordulhat, hogy a Gázgyár az előttünk álló bajnoki szezonban csak a kiesés elleni harcban lesz érdekelt.  

pa150027.JPGPresztízsharc a nyitányon  Majdhogynem napra pontosan egy hónap múlva, augusztus 19-én veszi kezdetét a Budapest-bajnokság I. osztályú bajnokság, amelynek 1. fordulójában az ASR Gázgyár a 43. sz. Építőket látja vendégül. Mint azt fentebb jeleztük, az Építőkhöz pályafutása során harmadszor is aláíró Kocsis Balázs személyében volt Sujtás utcai labdarúgó kerülhet szembe az ASR-rel, Az előző évadban 18 találatot szerző futballista és akkori alakulata tavaly ősszel izgalmas, feszültségtől nem mentes meccsen 2–1-es vereséget szenvedett a Hévízi úton, ám a tavasszal sikerült a visszavágás, a 3–2-es Gázgyár-diadalból Kocsis Balázs egyenlítő találattal vette ki a részét.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2618174813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása