PONYVALEGÉNY

ASR Gázgyár: négy bajnoki óta veretlenül, Kocsis Balázs remek formában

Sólyom Ferenc legénysége a Budapest-bajnokság I. osztály jelenlegi szezonjában eddig legfeljebb két egymást követő találkozón nem maradt sikerélmény nélkül

2022. november 17. - Horváth M. Attila

p9200249.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST » A 43. sz. Építők elleni 2–1-es vereséget elfelejtve nagyszerű sorozatba kezdett a tabellán 23 ponttal már 6. helyezett ASR Gázgyár, amely legutóbb, a Budapest-bajnokság I. osztály 13. fordulójában a XV. Kerületi Issimo vendégeként aratott négygólos diadalt a három találatig jutó Kocsis Balázs vezérletével.

p9200239.JPGEgy, kettő, három! Négy? Avagy kezdhet félni a Davide Lanzafame trenírozta, november 19-én, szombaton 11 órakor a Sujtás utcában fellépő Pestszentimre? Megmagyarázzuk: a TFSE ellen, idegenben 2–1-re nyerő Gázgyár színeiben egyszer, a Fővárosi Vízművekkel szemben hazai környezetben ugyanilyen különbségű diadalt hozó összecsapáson kétszer, míg legutóbb a XV. Kerületi Issimo pályaválasztásával 0–4-es végeredményt produkáló találkozón háromszor ünnepelhetett Kocsis Balázs, aki nagyszerű formába lendült az elmúlt hetekben, elvégre a 3/6-os meccs/gól mutatót alighanem bárki elfogadná, nem csupán a 28 esztendős labdarúgó. A bevezetőben citált Építők elleni kudarc után közvetlenül egyébként a legutóbb hazai környezetben kétgólos sikert elérő Budafok II.-vel remizett (1–1) Sólyom Ferenc óbudai társasága, így az ASR olyan sorozatban van, amelyben az évad során még egyszer sem, lévén négymeccses veretlenségi szériát produkál, márpedig ez a mutató legfeljebb kettő volt 2022 őszén. Hogy aztán jut-e négyről az ötre, majd ötről a hatra a Gázgyár, a 14 egységgel 11. helyezett Pestszentimrével szembeni hazai, illetve az 5 ponttal a 16., utolsó pozíciót elfoglaló Ikarus elleni vendégfellépés után kiderül. 

loska_csaba_2_img_20221015_210522.jpgPályán a hátvéd  Ha nem is súlyos, de hosszú felépülési időt igénybe vevő makacs sérülése után visszatért az ASR Gázgyárba Lóska Csaba. A félmaratoni futóversenyen nem egyszer elinduló és azt teljesítő 30 éves sportemberre az előző két játéknapon már számíthatott Sólyom Ferenc vezetőedző, mi több, a Vízművek ellen az egy minutumon belül kétszer is eredményes Kocsis Balázst a 91., míg az Issimóval szemben lejátszott bajnokin az ugyancsak gólig jutó Scheiber Bencét a 85. percben váltotta.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8617980696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása