PONYVALEGÉNY

A volt csapattárs hívó szava: Olasz- és Csehországot megjárt NB I-es futballista a Budakalász fedélzetén

Elhagyta a fővárost a rutinos sportember, miközben információnk szerint több budapesti csapatnál is szóba került a szerződtetése

2024. augusztus 17. - Horváth M. Attila

pa150088.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAKALÁSZ | Hat év után kilépett a komzortzónából és elhagyta a fővárost Tóth Máté. Az olasz Empoli és a cseh Hradec Králové korábbi játékosa, a Győri ETO és a Vasas színeiben összesen hat NB I-es bajnokin pályára lépő labdarúgó az ASR Gázgyár kényszerű összeomlása után került a helyi BMSE-hez. 

A több poszton is bevethető 33 éves futballista – akiről úgy tudjuk, több fővárosi csapatnál is felmerült a neve – a 47 ponttal a Pest megyei I. osztály 5. helyén végző Budakalászi MSE hívó szavára mondott igent, ami annyiból nem számít meglepetésnek, hogy a szakvezetőt Bajzát Péternek hívják, márpedig az agresszív stílusáról ismert egykori gólerős támadó és a védőként, illetve fedezetként is bevethető Tóth Máté a 2008/2009-es szezon során csapattársak voltak az Egervári Sándor irányította élvonalbeli Győri ETO-ban. Az új fiú bajnoki debütálására augusztus 24-én, Nagykátán kerülhet sor, ugyanis a még belátható időn belül az NB II-ben szereplő BMSE a pontvadászat nyitányán a korábbi NB III-as alakulat otthonában lép fel – a megyei élvonalban.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2218468199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása