PONYVALEGÉNY

Gálfi László visszatért Óbudára

A gólkirály továbbra is maradt a fedélzeten, de a gyors támadó távozása érvágás

2024. augusztus 05. - Horváth M. Attila

p8280039.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Összességében reálisan végzett az előző évad végén a Budapest-bajnokság I. osztály 8. helyén a 43. Sz. Építők együttese, amelytől a nyáron gólerős futballista távozott. 

p1070054.JPGElőrelépés? Kétségtelenül, hiszen a többek között Czvitkovics Péterrel, Feczesin Róberttel és Juhász Rolanddal felturbózott Unione FC rendkívül remek szezont futva Amatőr- és Budapest Kupa-győztes lett néhány hónappal ezelőtt, mi több, a bajnokságban is elérte a bronzérmes pozíciót, ami több mint dicséretes. Érthető tehát, hogy Kovács Marcell az éremhalmozó társulat játékosa lett, és bár a legutóbbi évadban mindössze két bajnokin lépett pályára, az ezt megelőző két szezonban összesen 37 gólt szerzett a gyors, jól cselező, agresszív támadó, akinek a megszerzésével bizonyosan jól járt a másik óbudai brigád. Ami pedig az Építőket illeti: bár úgy tudjuk, több együttes kívánságlistáján szerepelt Kocsis Balázs, a 28 találattal gólkirályi címet szerző futballistát sikerült megtartania dr. Hevesi Tamás alakulatának. És még nincs vége a jó hírnek, ugyanis a nyáron Bugyiról távozó Gálfi László visszatért a kerületbe, igaz, a maholnap 28 éves középpályás nem a III. Kerületi TVE játékosa lett ismét, hanem a 43. sz. Építőké. Azé a társulaté, amely a Budapest-bajnokság I. osztály nyitányán augusztus 17-én, szombaton 17 órai kezdettel a Hévízi úton a Fővárosi Vízműveket fogadja. 

p1070155.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5718460285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása