PONYVALEGÉNY

Hazájában lett vezetőedző Davide Lanzafame

Olasz amatőrcsapatot irányít a 2023/2024-es szezonban a korábbi kispesti és ferencvárosi támadó

2023. május 18. - Horváth M. Attila

lanzafame_borgaro_nobis.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngOLASZORSZÁG | Egy héttel azután, hogy az idén fennállása ötvennyolcadik évfordulóját ünneplő Borgaro Nobis 1965 a Serie D negyedik helyén végzett, a torinói klubvezetés május 15-én, hétfőn bejelentette Davide Lanzafame érkezését. Az olasz támadó hazájában először vállalt edzői szerepet, legutóbb a Budapest Kupa-döntős Pestszentimrei SK-t irányította. 

5014.pngLe sem tagadhatná, hogy nem itáliai csapatot irányít Davide Lanzafame. A dobogóért hiába harcban lévő Borgaro még a Magyarországon a Honvéd és a Ferencváros szerelését viselő olasz ex-támadó nélkül maradt nyeretlen az előző kilenc fordulóban, tette mindezt úgy, hogy egymás után kétszer végzett 1–1-re, ugyanennyiszer 2–2-re, majd a szezonzárón 0–0-ra. A Giuseppe Cacciatorét váltó korábbi csatár kapcsán a Tuttocampo weboldal nem felejti el megjegyezni, hogy a 36 esztendős tréner előző, egyszersmind legelső csapata a magyar Pestszentimré – így, é-vel a végén – volt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3318126492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása