PONYVALEGÉNY

Amikor csatárként könnyebb, mint trénerként: Davide Lanzafame kétgólos kudarccal debütált

A korábbi kispesti és ferencvárosi támadónak, a Pestszentimre nyáron kinevezett edzőjének csapata a Budai II László Stadionban 3–1-es vereséget szenvedett a Budapest-bajnokság I. osztályának nyitányán

2022. augusztus 22. - Horváth M. Attila

davide_lanzafame.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngRÁKOSPALOTAI EAC–PESTSZENTIMRE 3–1 » Bár a szünetben még egygólos előnyben volt, végül vereséget szenvedett a Budapest-bajnokság I. osztályának hosszú hétvégi nyitófordulójában a Davide Lanzafame dirigálta látogató.

Olasz meló – magyar munkásokkal. A világhírű Juventust is megjáró Davide Lanzafame kedvencnek számított a főváros XIX. és IX. kerületében is – persze meglehet, manapság erre Kispesten már nem így emlékeznek… –, a Honvéd és a Ferencváros egykori támadója ezúttal már csak a kispadon foglalt helyet. Arra nem vennénk mérget, hogy a 2022/2023-as szezonban nem húz stoplist, mindazonáltal péntek este, Rákospalotán csak szavakkal irányította az övéit. Bár sokan hajlamosak legyinteni rá, szerintünk igenis nagy dolog, ha apa és fia komoly szinten, egy csapatban jut szóhoz, márpedig ezúttal is így történt, hiszen a Portugáliát is megjárt, tapasztalatnak és góloknak híján nem lévő Mészáros „Bubu” Dániel, valamint kapusként tündöklő fia, Mirkó ezúttal is az imrei kezdőcsapatban kapott helyet. 

Hazai oldalon ugyanezt elmondhatta magáról az új fiúk közül a Kapuskérdések rovatunkban még székesfehérváriként bemutatkozó Dulka Zoltán, a visszatérők sorából pedig a középpályán nem vonatként, mint inkább sárgálló villamosként zakatoló Gulyás Máté és a támadó Kasza Dániel, valamint az elmúlt három szezonban stabilan az NB III-ban játszó, még mindig csak 21 éves Markos Marcell, míg a hátvéd Honti Attila ezúttal csak kispados volt. Amint azt már hetekkel ezelőtt megírtuk, bombaerősnek tűnő keret gyűlt össze Rákospalotán, amely egy csapásra bajnokesélyessé vált, pláne, ha a góllal bemutatkozó Pölöskei Péter tartja a jó formáját, bár olybá tűnik, ez a REAC nem egyszemélyes csapat.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1817913733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása