PONYVALEGÉNY

Ritzl Bence váltott a több játéklehetőség reményében

Az NB III-as újonctól Pest megyei I. osztályú társulathoz került a kapus

2023. február 11. - Horváth M. Attila

ritzl_bence.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | A pályafutását Óbudán kezdő, ám a III. Kerületi TVE-től azóta messze kerülő Ritzl Bence a több játéklehetőség reményében távozott az NB III Keleti csoportjában újonc Pénzügyőrtől.

Miután Steer Bence a 2022-es esztendőben a Budapest-bajnokság I. osztályában és a feljutást követően a harmadik vonalban is nagyszerű produkcióval rukkolt ki, nem csoda, hogy a 23 esztendős Ritzl Bencének mindössze négy NB III-as bajnoki jutott a Pénzügyőrben. Érthető, hogy az MTK-ban és Újpesten pallérozódó, korábban többek között a Tintahalak-Szabadkikötőben, Balatonlellén, valamint a Rákosmente színeiben védő cerberus több játéklehetőségre vágyik, ezért is fogadta el a Pest megyei I. osztályú Bugyi SE ajánlatát. Ritzl Bence bajnoki debütálására február 18-án, szombaton 14 órai kezdettel a Biatorbágy otthonában kerülhet sor, míg a hazai publikum tétmeccsen először alig egy héttel később, február 26-án, vasárnap, az ugyancsak délután két órakor kezdődő VS Dunakeszi elleni találkozó kapcsán üdvözölheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2718047192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása