PONYVALEGÉNY

Békéscsabai siker a Nyíregyháza ellen Pintér Andrea vezérletével

A volt klubja ellen is remeklő válogatott center 11 pontja is kellett a női röplabda Extraligában ötből ötöt nyerő BRSE Fatummal szemben elért 3:1-es diadalához

2022. november 20. - Horváth M. Attila

brse_csapat.jpgTovábbra is veretlen a női röplabda Extraligában a Swietelsky-Békéscsabai RSE, amely a KNRC (3:0) és a Szent Benedek (3:0) elleni hazai, majd az UTE (3:0) otthonában és az ismét vendéglátóként az MTK Budapesttel (3:0) szemben elért győzelem után szombaton újfent a Viharsarokban a szezon leginkább várt rangadóján 3:1-es sikert aratott a Fatum-Nyíregyháza ellen.

pinter_andrea_valogatott.jpgTóth Gábor ötből ötöt nyerő hölgyseregében ezúttal is szóhoz jutott a válogatott Pintér Andrea, ami azért érdemel említést, mert a nemzeti csapat kiválósága idén nyáron érkezett a csabaiakhoz – éppen Nyíregyházáról. A center szombaton 11 pontig jutott egykori egylete ellen, akinek új csapata az 1:0-t követő 1:1 után voltaképpen igencsak simán hozta a rangadót. 

Pintér Andrea hónapokkal ezelőtt honlapunk jövőt firtató felvetésére többek között így reagált: „Szeretnék még többet fejlődni új csapatomban, a BRSE-ben és további érmekkel gazdagodni.”

Olybá tűnik, nem csupán a holtszezonban klubot váltó sportember, de társulata is jó úton jár efelé.   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4217983164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása