PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: PAMPUCH GRÉTA, a Nyíregyháza röplabdázója

Nagy feladatok már január második hetében: „Jól szeretnék teljesíteni az U18-as válogatottal az Eb-selejtezőn”

2024. január 05. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Pampuch Gréta, az I. osztályú U20-as leány röplabda-bajnokságban szereplő és az alapszakasz 1. helyén végző Nyíregyháza utánpótlás-válogatott játékosa.

pampuch_greta_portre.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Apukám miatt  aki válogatott röplabdázó volt  szerettem bele a sportágba. Kicsi koromban jártam a meccseire akkor tetszett meg ez a sport. (Pampuch Csabáról, a 3-szoros magyar bajnok korábbi kiválóságról, a Fatum-Nyíregyháza „örökös” beugró edzőjéről van szó – a szerző)

• A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Eddig a tavalyi U17-es Európa-bajnokság, ahol tizenhárom évesen először képviselhettem a hazámat.

• Akit a sportágon belül nagyra tartok: Női vonalon Tóth Fruzsina, aki a Nyíregyháza-Fatum játékosa, Szakmáry Gréta és Németh Anett. Férfiak közül egykori nagy játékos, aki apukám legjobb barátja, a CEV Kupa-győztes válogatott röplabdázó, Veres Péter, valamint Horváth Kristóf és Hubicska Patrik. Külföldi kedvenceim: Gabi Guimares és Elena Pietrini.

• Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: A csapattársaimmal és a válogatott társaimmal is jó viszonyban állok.

pampuch_greta_akcio.jpg• Szezonbeli emlékezetes esemény: Az, hogy most játszhatok először az U20-as korosztályban és az alapszakaszt az első helyen zártuk.

• Célkitűzés a jelenlegi évadra: 2024 januárjának második hetében jól szeretnék teljesíteni az U18-as válogatottal az Eb-selejtezőn. Tavasszal pedig minél jobb játékkal szeretném segíteni a csapatot, hogy az U17-es és az U20-as korosztállyal ott legyünk a hatos döntőben és jó eredményt érjünk el.

• Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Sokat szeretnék fejlődni, tanulni, városom csapatában, a Fatum-Nyíregyházában játszani, válogatott szinten minél magasabb szintet elérni, és valamikor felnőtt válogatott lenni.

• Amelyik sportot még kedvelem: Anyukám kézilabdázott, ezért ez a másik sport, amit kedvelek. Sokat nézünk együtt kézilabda-meccseket.

• Amit eddig még nem tudtak rólam: Sokáig szeretek aludni. Szeretem az állatokat, van egy cicám, akit imádok. Szeretem a thai ételeket, a tengeri herkentyűket és a tésztát. Szabadidőmben pihenek és sokszor meglátogatom a nagyszüleimet.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9218296319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása