PONYVALEGÉNY

A válogatott center volt csapata ellen szerzett 11 pontja is kellett a MÁV Előre sikeréhez

A Szent Benedek Röplabda Akadémia csak az első szettben brillírozott

2023. december 29. - Horváth M. Attila

mav_elore_vacsi_evelin.jpgNincs megállás az év végén sem: a női röplabda Extraliga 9. fordulójában az új szezon kezdetére alaposan megerősített, többek között Király-Tálas Zsuzsannát is a keretében tudó MÁV Előre Foxconn a Szent Benedek Röplabda Akadémiát fogadta. A székesfehérváriak színeiben pályára lépők közül különösen fontos volt ez a csata az Európa Liga-győztes válogatott center Vacsi Evelinnek, aki a nyáron éppen Balatonfüredről érkezett vissza a koronázóvárosba. 

Akkor már tudta, hogy váltani fog, mint ahogy azt is, hová, merre vezet az útja. Vacsi Evelin a széles nyilvánosság előtt, idén június végén azonban még kellő visszafogottsággal nyilatkozott honlapunk Sportágválasztó címet viselő rovatában, amikor többek között így fogalmazott:   

A következő évi célkitűzésem az egyik stabil vezére lenni a csapatomnak, a legjobb tudásom szerint játszani és segíteni társaimat, valamint nagy sikert elérni a 2023/2024-es szezonban.  

Nos, a sok kicsi remekből lesz az igazán nagy eredmény, márpedig a székesfehérváriak szereplésére eddig nem lehet panasz. A 9. fordulóban a válogatott center korábbi egylete érkezett a VOK Sportcsarnokba, és bár az első, felettébb fordulatos szettet hihetetlen izgalmak után hozta az SZBRA 26:24-re, ám ezzel el is lőtték puskaporukat a vendégek, merthogy a következő három etapot különösebb gond nélkül abszolválta a MÁV Előre, amely 3:1-re nyert, többek között Vacsi Evelin 11 pontjának is köszönhetően.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8118290615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása