PONYVALEGÉNY

Negyvenötödik születésnap: győzelemmel köszöntött vezetőedző

Az egy nappal korábban szerényen ünneplő Pozder Nenad szombaton 2–0-s „ajándékot” kapott a Budafoki MTE II. labdarúgóitól

2022. november 13. - Horváth M. Attila

p9100031.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAFOK II.–TESTVÉRISÉG-ÚJPALOTA 2–0 » Emlékezetes napokon van túl a döcögős kezdés után egyre inkább az előző szezonbeli önmagára találó XXII. kerületi alakulat vezetőedzője, Pozder Nenad: a november 11-én, pénteken a negyvenötödik életévét betöltő, korábban a Ferencvárosi FC-nél, Tápiószecsőn és a Gödöllői SK-nál is remek munkát végző szakembert másnap kétgólos sikerrel örvendeztették meg játékosai.

Megszakadt a Budafoki MTE II. nyolcmeccses veretlenségi sorozata. Az elmúlt hétvégén a földet bámuló BMTE-játékosból akadt több, ugyanis a Promontor utcaiak 2–1-es kudarcot szenvedtek a Széchenyi téren, ahol a Nagy Sándor trenírozta REAC hozta a formáját, lévén azzal a meccsel együtt az előző hét körben a megszerezhető huszonegyből tizenkilenc pontot zsebeltek be Kaszala Patrikék. (A XV. kerületiek egyébként azóta már nyolc veretlenül megvívott bajnokinál tartanak, lévén a legfrissebb játéknapon 3–0-ra hozták a TFSE elleni idegenbeli találkozót.) 

p9100451.JPGA megannyi tehetséges fiatalt a soraiban tudó BMTE II.-nél mindazonáltal nem lehet különösebb ok a panaszra, amit a november 12-én megvívott Testvériség-Újpalotával szemben lejátszott hazai bajnoki is bizonyít. Lélektani szempontból ugyanis a legjobbkor – bár valami azt súgja, a „Tesinél” ezt merőben másként gondolják... –, még az első félidőben, ám a 46. percben Dala Samu révén vezetést szerző Budafok II. a második felvonás hajrájában végképp elvarrta a szálakat: a napokban az Életpálya rovatban legalább az évadban elért nyolc találatban reménykedve nyilatkozó Harsányi Dániel a 80. percben bevette Zubány Miklós hálóját, így a házigazda egyről a kettőre (2–0), a hazaiak labdarúgója háromról a négyre, míg a vendéglátók vezetőedzője ugyebár negyvennégyről a negyvenötre jutott. Ezek után mondja azt bárki, hogy egy hét alatt nem lehet egy évet öregedni a kispadon...    

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5917977914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása