PONYVALEGÉNY

Holczer Ádám: visszatérés vereséggel

A múlt vasárnap lejátszott Tiszakécske–Soroksár NB II-es bajnokin a rutinos kapus már nem a házigazdát, hanem a vendégtársulatot erősítette, ám ez is kevésnek bizonyult a fővárosiak sikeréhez

2022. október 03. - Horváth M. Attila

holczer_adam_foto_bespokermagazinhu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngTISZAKÉCSKE–SOROKSÁR 1–0 » Nem úgy alakult a nyár óta a fővárosiak színeiben védő Holczer Ádám visszatérése legutóbbi csapata otthonába, mint ahogy azt eltervezte: az NB II 9. fordulójában megrendezett bajnokin hajrában született találat döntött.

Harminchat. Nem egy kritikus által alulértékelt francia filmalkotás Gérard Depardieu és Daniel Auteuil főszereplésével. Izgalomban nem volt hiány Tiszakécskén sem, ahol régi ismerőst köszönthettek a meccs előtt Holczer Ádám személyében, a Ferencváros és a Paks egykori cerberusa az előző évadban összesen harminchat bajnokin állt a kécskeiek ketrecében. Az összecsapás utolsó negyedóráján belül azonban a mindvégig koncentráltan és jól védő Holczer Ádám is tehetetlennek bizonyult Zamostny Balázs tízméteres, jobb alsó sarkos lövésével szemben, aminek köszönhetően a házigazda 1–0-s diadalt aratott. A soroksáriaknak azonban nincs okuk a búslakodásra, hiszen egyrészt lehetőségeket hagytak kihasználatlanul – avagy a játékkal nincs probléma, „csak” a kapu előtt kell élesebbnek lenniük Lovrencsics Balázséknak –, másrészt rögvest itt a javítási lehetőség. Az október 5-én, szerdán lebonyolítandó 10. fordulóban Lipcsei Péter alakulata az Ajkát fogadja délután három órakor, míg október 9-én, vasárnap 17 órai kezdettel a mezőny egyetlen gárdája, a Pécsi MFC vendége lesz. Mindeközben a Tiszakécske előbb a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát látja vendégül (október 5., szerda, 18:00), majd Ajkára látogat (október 9., vasárnap, 17:00).

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9317946212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása