PONYVALEGÉNY

Hiába az élvonalbeli erősítés, még szerzett gól nélkül az SC Hírös-Ép

A nyáron Farkas Andrást és Patvaros Zsoltot is megszerző kecskeméti alakulat mellett mindössze egy pont áll a Bács-Kiskun megyei I. osztály 2. fordulója után

2023. augusztus 25. - Horváth M. Attila

farkas_andras_p4020041.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKECEL–SC HÍRÖS-ÉP 1–0 | Nem nevezhető ideális rajtnak a nyáron az eddig sem gyenge keretét még inkább megerősítő vendégtársulat bajnoki nyitánya, ugyanis a Bajai LC elleni hazai 0–0 után az idei legforróbb évszak során Kóbor Csabát is megszerző, ugyanakkor Bányai Róbertet, Bödő Dominicot és Králik Balázst eddig is a soraiban tudó házigazdától minimális különbséggel ugyan, de vereséget szenvedtek. 

A Harta ellen kötelező javítani. Az SC Hírös-Éppel ilyen aspektusból egy cipőben járó, szintén nyeretlen HSE augusztus 26-án, szombaton 17 óra 30-kor vendégeskedik Kecskeméten a Műkertvárosi Sportcentrumban. Abból a szempontból viszont nincs egyenlőség a két gárda között, hogy miközben a hartaiak nem tudtak hasonló igazolásokat nyélbe ütni, a Hírös-Ép a nyáron átcsábította a Kecskeméti LC-től az annak idején a KTE-ben nem egy és nem kettő NB I-es meccsen pályára lépő, később az NB II-es Zalaegerszegben is meghatározónak számító alapembert, Patvaros Zsoltot – aki tudása és kora alapján manapság sem lógna ki a légiósoktól hemzsegő élvonalbeli mezőnyből –, valamint megszerezte az előző évadban még az NB II-es Tiszakécskét erősítő, amúgy szinten Kecskeméten pallérozódó Farkas Andrást. Érdekesség, hogy mindkét új fiúra presztízsmeccs vár az őszi idény végén, ugyanis október 21-én, szombaton a Tiszakécske II. (Farkas volt klubja), míg november 4-én, ugyancsak a hétvége első napján a Kecskeméti LC (Patvaros előző együttese) otthonában vizitál az SC Hírös-Ép. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr418200559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása