PONYVALEGÉNY

Zoran Szpisljak visszatér Debrecenbe

A manapság a bajnokságban csak botladozó újonc FC Hatvan gárdáját irányító szerb szakember annak idején pályaedzőként segítette a DVSC munkáját

2022. szeptember 24. - Horváth M. Attila

zoran_szpisljak_foto_hatvanihirlaphu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDVSC II.–HATVAN » Ha nem is az Oláh Gábor utcai stadionba, de a vendégtársulat szakvezetőjeként visszatér Debrecenbe, a DEAC sporttelepére egy bajnoki erejéig Zoran Szpisljak, aki több mint egy évtizede dolgozott a Lokinál pályaedzőként, majd a 2013/2014-es évadban a klub fiókcsapatát, a Létavértest trenírozta.

Az ötvennyolcadik életévében járó szakember két esztendeig nem edzősködött, ám idén tavasszal az NB III-tól végül elbúcsúzó RKSK-t dirigálta, majd derült égből villámcsapásként az FC Hatvannal a Heves megyei I. osztályban bajnoki címet szerző Nahóczky Attila helyét vette át, utóbbi azonban végül mégsem lett a rákosmentiek trénere. A döntés helyességét mindig a tabella mutatja meg, márpedig a gárda az NB III Keleti csoportjában nyolc játéknap után egy győzelemmel és ugyanennyi döntetlennel, no meg hat vereséggel a 18. pozíciót foglalja el. Az előző hat fordulóban egyaránt vereséget szenvedő alakulatnál nem kongatják a vészharangot, ám az egészen bizonyos, ha rövidesen nem áll be változás a csapat eredményességét illetően, megköszönhetik a szerb szakvezető munkáját. Mi tagadás, nem a legideálisabb helyszínnek tűnik az erő- és pontgyűjtéshez Debrecen, ugyanis a „kis Loki” a legutóbbi két bajnokiját egyaránt megnyerte, ráadásul a 13 egységgel birtokolt 9. pozíció sem tűnik rossznak, kiváltképp, ha hozzátesszük, a DVSC II. keretét leginkább a piros-fehérek tehetséges ifjú titánjai alkotják. Zoran Szpisljak tehát visszatér Debrecenbe, ám hogy teljes lesz-e az öröme a vasárnap délelőtt 11 órakor kezdődő bajnokit követően is, abban azért nem vagyunk egészen biztosak.    

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr517938562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása