PONYVALEGÉNY

Bárkányi Arnold: búcsú egy évtized után

Családi okok miatt távozott a társulattól a karrierjét Újpesten kezdő védő

2023. június 20. - Horváth M. Attila

barkanyi_arnold.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngHATVAN | Tíz szezon, de valójában kilenc pályán töltött évad után köszönt el az NB III Keleti csoportjának 11. pozíciójában végző Heves megyei alakulattól az Újpesten nevelkedő, 35 esztendős Bárkányi Arnold, aki a családjára fordítandó több idő miatt intett búcsút szeretett egyesületének. 

A Jászberényben és Komlón is megforduló, védekező középpályásként és a hátsó alakzat tengelyében is kifogástalan produkcióra képes Bárkányi Arnold az FC Hatvan színeiben összesen 240 bajnokin lépett pályára és ezen összecsapásokon hét találatot szerzett. A 2018 januárjában a Foci a köbön Tesztközelben címet viselő rovatában megszólaltatott tapasztalt futballista az elkövetkező fél évtizedre vonatkozó, sportot és a magánéletet érintő kérdések kapcsán így felelt:   

Egészségesen és lelkesen végigjátszani a következő éveket. Családom bővítése és talán egy új otthon.  

A visszavonuláson (a riválisok támadóinak bánatára) nem gondolkodó, ellenben információnk szerint többek között Heves és Pest megyéből is keresett labdarúgó alighanem úgy van vele: soha rosszabb öt esztendőt.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8618150514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása