PONYVALEGÉNY

Nemzetközi utánpótlástornával avatják a balkányi pályát

Nyolc csapat lép fel július utolsó hétvégéjén a szabolcsiak megújult játékterén, többek között a Debreceni VSC, a Kisvárda és a Nyíregyháza Spartacus

2024. július 07. - Horváth M. Attila

balkanyi_se.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBALKÁNY ǀ Pályaavató nemzetközi utánpótlástornára kerül sor a július 27-28-i hétvégén az idén nyolcvannyolc esztendős helyi sportegyesület szervezésében.

A városi sportcentrum rangos eseménye a Partium LA és az Unirea Érmihályfalva részvétele miatt számít nemzetközinek, ám a víkend fényét minden bizonnyal növeli a többi társulat produkciója is, hiszen a házigazda mellett a Debreceni VSC, a Kaposvár, a Kisvárda, a Nyíregyháza Spartacus és a Tiszaújváros fiataljaitól elvárható a minőségi futball. A torna sorsolása csak később készül el, ám az már biztos, hogy a közel hatezer lelket számláló Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város helyi klubja által megálmodott népes futball-összejövetel díjtalanul megtekinthető, ám az egyesület nyitórendezvényét lehet támogatni, a Balkányi SE a felajánlásokat a 06-70-410-71-41-es telefonszámon várja.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3818442021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása