PONYVALEGÉNY

Nahóczky Attila fővárosi feladata

Túl Hatvanon... A Rákosmentét kiejtő Zoran Szpisljak helyet cserélt a Heves megyeieket bajnoki címig vezető szakvezetővel

2022. július 17. - Horváth M. Attila

nahoczky_attila_rafc_s6302138.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST » Hogy mi lesz a 2022/2023-as szezonban az NB III, Keleti csoportjában rajthoz álló FC Hatvan és a Budapest-bajnokság I. osztályában induló Rákosmente közötti edzőcsere vége, az ma még kérdés, a válaszra ugyanakkor legkésőbb jövő nyárig kell várni.

nahoczky_attila_p5160327.JPGKétszer lépne ugyanabba a folyóba. Ami sikerült a Heves megyei I. osztályban, miért ne jöhetne össze a „blasz-egyben”? Tizennégy pontos előnnyel aranyérmesként befutni bármilyen ligában nagyszerű produkciót sejtet, nincs ez másként az FC Hatvan esetében sem. Nahóczky Attila jól összerakta, egybegyúrta a Heves-sebest, amely meg sem állt a bajnoki címig. Mindeközben az NB I-et – kollégájával ellentétben nem futballistaként, hanem edzőként – megjáró Zoran Szpisljak kiejtette az NB III, Közép-csoportjából a Rákosmentét. Hogy a történet ne svédcsavarral, hanem magyar fordulattal folytatódjon: a nyáron a két szakvezető helyet cserélt egymással. Márpedig ha mindkét tréner ugyanabban a folyóban álldogál, bizony előfordulhat, hogy a Rákosmente – bár nehéz dolga lesz az izmos mezőnynek, többek között a felturbózott REAC-nak is köszönhetően – csak átszállójegyet vált a „blasz-egybe” és mielőbb visszakerül a harmadosztály vérkeringésébe, ahogy az is megtörténhet, hogy az FC Hatvan visszazuhan a Heves megyei élvonalba. Néhány hét leforgása után úgyis kiderül, melyikre van nagyobb sansz ebben a hamisítatlanul hungarian históriában.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5917885301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása