PONYVALEGÉNY

DMTK: NB I-es támadó és védő is távozott

Eszlátyi István és Szalai András sem maradt a Pest megyei I. osztály ezüstérmesénél

2022. július 30. - Horváth M. Attila

p2170057.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDUNAHARASZTI » Amint azt korábban jeleztük, messze nem volt végleges a Pest megyei I. osztály legutóbbi ezüstérmesétől távozók névsora.

Ami nem jött össze a csapatnak, egyénileg sikerült: Eszlátyi István az NB III-ba került. A korábbi élvonalbeli támadó a Balatonfüredet erősíti a 2022/2023-as szezonban, akivel kapcsolatban feltétlenül érdemes megjegyezni, hogy a Gödöllő elleni „bajnoki döntőben” nem volt még a keretben sem, ami legalábbis egy ilyen kvalitású labdarúgó kapcsán elgondolkodtató. Nem maradt a Haraszti játékosa Szalai András sem: a volt paksi védő a fővárosi Kelen SC-ben folytatja, avagy ugyanaz összejött a hátvédnek is, ami a csatárnak. Kun László ellenben maradt a „megye-egyben”, igaz, a székhelyét áttette Tolnába, ugyanis a Dunaföldvár labdarúgója lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8317894981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása