PONYVALEGÉNY

Vecsés nélküli előrelépés: Remili Mohamed a fővárosban folytatja

Távozott a VFC-től a korábbi NB I-es labdarúgó

2023. július 23. - Horváth M. Attila

p1200035.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Tudása, felkészültsége alapján még mindig tagja lehetne a Vasasnak vagy az Újpestnek, csakhogy Remili Mohamed is tisztában van vele, 38 évesen nem kapkodnak az emberért a profi egyesületek.

p1200088_1.JPGHajtja a vére: mindig messzebbre, mindig magasabbra. Remili Mohamed a három évvel ezelőtt adott interjújában úgy nyilatkozott a Foci a köbönnek, hogy az NB III-ból is van visszaút, ha valaki motivált. Nos, a kreatív futballista az előző évad második felében a Szűcs Lajos dirigálta Vecsési FC színeiben a Pest megyei I. osztályban szerepelt, mégpedig abban a csapatban, amely ha nem is utcahosszal, de jókora előnnyel nyerte meg a bajnokságot. Az más kérdés, hogy a VFC nem vállalta az osztályozót, a megméretést az előrelépés reményében, ám ami a stabil alakulattal nem sikerült, egyénileg összejött, ugyanis Remili Mohamed osztályt váltott, s 2023 őszétől ismét NB-s szinten driblizhet. A Budapesthez erősen kötődő fedezet az NB III Észak-Nyugati csoportjába besorolt Kelen SC-hez írt alá, bajnoki debütálására július 30-án, vasárnap délután fél hatkor a hűség városában kerülhet sor, ugyanis a kelenvölgyiek a harmadosztály nyitányán az újonc Caola SC Sopron vendégeként lépnek fel.  

p1200034.JPGVisszatérés Óbudára  A főanyagunkban citált interjút Remili Mohamed a III. Kerületi TVE játékosaként adta, a Vecsést tizenhárom találkozón hat góllal segítő korábbi élvonalbeli futballista 2020 nyarától két szezonon át szerepelt Óbudán, ezen időszak alatt összesen 55 bajnokin 19 találatig jutott. Remili számára alighanem presztízs lesz a november 12-én, vasárnap 13 órakor sorra kerülő összecsapás a Hévízi úton, az NB III Észak-Nyugati csoport 15. fordulójában ugyanis III. Kerületi TVE–Kelen SC meccset rendeznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr718176105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása