PONYVALEGÉNY

Pereg: bajnokcsapattól érkezett az erősítés

PSE-ből PSE-be, avagy a 25 évesen az ötödik megyei kihívására készülő futballista története

2022. július 13. - Horváth M. Attila

p5140342.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngPEREG » Nemcsak az NB III-ban futballozott nem is egy csapat tagjaként, hanem megjárta a Fejér, a Heves, a Veszprém megyei elitligát, valamint a fővárosi élvonalban is szintet lépett a Pest megyei I. osztály előző szezonbeli újoncának érkezője.

Bár csupán két gólig jutott a magunk mögött hagyott évadban, nem is a találatszerzés az elsődleges feladata, mindazonáltal roppantmód érdekes, ha Grecsó Bence ünnepelt, akkor a csapat idegenben nyert 5–0-ra. Az aranyos társulat, merthogy a bajnoki címmel még nem, csak a Balmazújváros elleni idegenbeli győztes osztályozó után célba érő Pénzügyőr az Ikarust, majd a Tintahalak-Szabadkikötőt is meggyőző különbséggel verte. Nevezett labdarúgónak egyébként fontos szerep jutott a pasarétieknél, ugyanis Sólyom Ferenc ugyanúgy számított rá, mint a PSE legendás sportemberét váltó Lászka Balázs. A 25 esztendősen is rendkívüli tapasztalatnak örvendő, többek között az FC Hatvanban, Makón, Balatonfüreden és Móron is megforduló, néhány hónappal ezelőtt az Életpálya rovatban bemutatkozó Grecsó Bence azonban nem lép egy osztályt feljebb. Marad a magyar futball negyedik vonalában, lévén elfogadta a 36 ponttal a tabella 9. pozícióját elfoglaló Pereg SE invitálását, így a Budapest-bajnokság, a Fejér, a Heves és a Veszprém megyei I. osztály után a Pest megyei élvonal lesz az ötödik, amelyben próbára teszi tudását. Bárhonnan is nézzük, az újdonsült PSE jól járt a szerződtetésével, ugyanis a fővárosi PSE-vel legutóbb az élen végzett. Mi ez, ha nem jó ómen?

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr317882631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása