PONYVALEGÉNY

ESZEL-ISZOL. Akivel egy asztalhoz ülünk: SZŰCS KRISTÓF, az FC Ajka labdarúgója

„Mindig a győzelem az elsődleges cél, szóval mindig a bajnoki címre hajtunk”

2022. június 19. - Horváth M. Attila

eszel_iszol_ponyvalegeny.jpgA sportoló nem csupán fut, cselez, lő és gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. A Foci a köbön oldalon korábban rendszeresen jelentkező rovatot újjáélesztve különböző csapatsportágakban remeklő hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük, mi volt számukra a feketeleves vagy éppen mire koccintanak. Ezúttal az élvonalban az Újpest FC színeiben bemutatkozó Szűcs Kristóf, az NB II-ben 38 forduló után 51 ponttal a tabella 9. helyén záró FC Ajka labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

szucs_kristof_foto_fcajkahu.jpgSIKER, ÉHSÉG Amit elterveztünk erre a szezonra a csapatommal: Mindig a győzelem az elsődleges cél, szóval mindig a bajnoki címre hajtunk. Ami mindebből megvalósult: Kilencedik hely, az elvártnál gyengébb. Amit „bedobok” közvetlenül meccs előtt: Koffein shot – Nutri8. Amit „bedobok” közvetlenül meccs után: Nutri8, triplacsokis proteinshake. 

FEKETELEVES Meccs, amit kitörölnék az emlékezetből: A DVTK elleni 2–0-s vereség. (Az NB II 18. fordulójában, 2021. november 28-án Horváth Zoltán 6. és Könyves Norbert 31. percben szerzett találatával nyert a Diósgyőr, Szűcs Kristóf az első félidőben játszott, a szünetben Murka Benedek váltotta – a szerző) Mérkőzés, amelyen személy szerint nem ment a játék: A DVTK elleni 2–0-s vereség során. Étel, amire gondolni sem tudok: Paradicsom. Ital, amit sohasem iszom: Almalé. 

ASZTAL, TÁRSASÁG Az ideális reggeli: Rántotta + sajtos-sonkás szendvics, kávé. Az ideális ebéd: Rántott hús, rizs, saláta, kávé. Az ideális vacsora: Spagetti. Az ideális desszert: Palacsinta. 

KOCCINTÓ Legemlékezetesebb szezonbeli diadal: A Soroksár elleni 3–1-es győzelem. (A 35. játéknapon, 2022. május 1-jén a fővárosban Gaál Bálint már a 8. minutumban betalált Abu Attila kapujába, majd Csizmadia Zoltán a 47., Szarka Ákos a 75. percben örülhetett, a Haraszti úti legénységnek csak a szépítés jött össze Lőrinczy Attila révén a 81. minutumban, Szűcs Kristóf a kezdőtől az utolsó sípszóig a pályán tartózkodott – a szerző) A 2021/2022-es évadbeli legjobb meccsem: A Győr elleni 2–0-s győzelem. (A 25. fordulóban, idén február 27-én az ETO otthonában Vogyicska Bálint a 22., míg Csizmadia Zoltán a 93. percben vette be Fadgyas Tamás hálóját, a találkozót Szűcs Kristóf végigjátszotta – a szerző) Legnagyobb siker a konyhában: Teafőzés. Ha ital, akkor… Víz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr217861909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása