PONYVALEGÉNY

ESZEL-ISZOL. Akivel egy asztalhoz ülünk: KECZÁN ZSANETT, a DVSC-DEAC labdarúgója

Van az úgy, hogy hiába rúg gólt az ember, élete legrosszabb meccsét játssza

2023. augusztus 08. - Horváth M. Attila

eszel_iszol_ponyvalegeny.jpgA sportoló nem csupán fut, cselez, lő és gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. A Foci a köbön oldalon korábban rendszeresen jelentkező rovatot újjáélesztve különböző csapatsportágakban remeklő hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük, mi volt számukra a feketeleves vagy éppen mire koccintanak. Ezúttal Keczán Zsanett, a labdarúgó női NB II Keleti csoport 2022/2023-as kiírásában 18 mérkőzés után 14 ponttal a tabella 9. helyén végző Debreceni VSC-DEAC játékosa osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

keczan_zsanett_portre.jpgSIKER, ÉHSÉG  Amit elterveztünk erre a szezonra a csapatommal: Nagyon sok mindent, de sajnos nem úgy jöttek ki a lépések, ahogy mi azt szerettük volna. Ami mindebből megvalósult: Konkrétan talán egy dolog, az pedig, hogy nem adtuk fel! Amit „bedobok” közvetlenül meccs előtt: Banánt mindenféleképpen. Amit „bedobok” közvetlenül meccs után: Hideg víz.

FEKETELEVES  Meccs, amit kitörölnék az emlékezetből: Újpest... (2023. április 23-án a leány regionális U19-es bajnokság Észak-Keleti csoport 19. fordulójában a Keczán Zsanettet mindvégig a soraiban tudó hajdúságiak 0–0-s félidőt követően 7–0-s vereséget szenvedtek – a szerző) Mérkőzés, amelyen személy szerint nem ment a játék: A Nyíregyháza ellen, pedig rúgtam is egy gólt, de életem legrosszabb meccse volt. (2023. április 16-án, ugyancsak az U19-ben a hazai pályán futballozó DVSC-DEAC színeiben 81 percet a pályán töltő Keczán Zsanett a 24. minutumban alakította 1–4-re az állást, a nyírségiek egyébiránt 8–1-es diadalt arattak – a szerző) Étel, amire gondolni sem tudok: Tojásleves. Ital, amit sohasem iszom: Kinley tonic.

ASZTAL, TÁRSASÁG  Az ideális reggeli: Tojás, virsli, kenyér, zsemle. Az ideális ebéd: Rántott hús, krumpli. Az ideális vacsora: Szendvics. Az ideális desszert: Muffin.

dvsc_deac_foto_fulop_diana.jpg

KOCCINTÓ  Legemlékezetesebb szezonbeli diadal: A Békéscsaba elleni. A 2022/2023-as évadbeli legjobb meccsem: Az Eger elleni. Legnagyobb siker a konyhában: Mindennap főzök, szóval mindennap siker.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5918189517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása