PONYVALEGÉNY

Kozármisleny: egyre mentek

Aczél Zoltán bajnokcsapata az MTK II. elleni hazai találkozón is megőrizte veretlenségét

2022. május 08. - Horváth M. Attila

aczel_fulop.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto_1.pngKOZÁRMISLENY–MTK II. 1–1 » Ezúttal a döntetlen is belefért, hiszen a már bajnok, remélhetőleg a 2022/2023-as évadban egy osztállyal feljebb rajthoz álló házigazda számára a presztízsen túl nem volt különösebb tétje a kék-fehérek elleni szerdai ütközetnek az NB III, Közép-csoport 34. fordulójában.

fulop_noel_1.JPGRégi ismerősök, ha találkoznak: Aczél Zoltán, a Kozármisleny „aranycsapatának” szakvezetője, az egykori ex-újpesti hátvéd jókedvűen üdvözölhette a „túloldalon” a Ferencvároshoz ezer szállal kötődő Fülöp Noelt. A bajnoki előtti rövid kvaterkázásnak megvolt az oka, ugyanis a két sportember 2010 tavaszán egy társulat sikereiért küzdött, éspedig az akkoriban még létező, nem mellesleg az NB II-ig jutó Szigetszentmiklósi TK-nál. Fülöp Noel az ominózus félszezon során 14 bajnokin kétszer bizonyult eredményesnek, a csapat pedig végül 38 egységgel az előkelő nyolcadik pozícióban zárt. Ettől most nagyon messze áll Aczél Zoltán jelenlegi gárdája, de ezt a szakmai hozzáértését Kozármislenyben is bizonyító tréner egy percig sem bánja. Huszonöt győzelem, kilenc döntetlen – harmincnégy összecsapás veretlenül. Valódi sikertörténet, ám az is csak Magyarországon fordulhat elő, hogy ilyen mutatókkal is kétséges a szebb jövő, a feljebb kerülés – és ez messze nem az edző, a játékosok vagy éppen a klubvezetés hibája. Hibáról amúgy a pályán sincs szó, sorrendben a Rákosmente (idegenben), a Szekszárd (otthon), a Hódmezővásárhely (idegenben) és a Monor (otthon) próbálja meg elvenni a mislenyiek veretlenségét, ám Aczél Zoltánt és az általa mindenhol megteremtett és az öltözőben kialakított rendkívül masszív kohéziós erőt ismerve nem vennénk arra mérget, hogy bármelyik vetélytársnak mindez sikerülni fog.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5117826457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása