PONYVALEGÉNY

Az újonc újonca: kistarcsai Kopunovics

A korábbi ferencvárosi kiválóság fia, Denis a maglódi utánpótlásból került a megyei másodosztályú társulathoz

2022. február 17. - Horváth M. Attila

u19_ujpest_kecskemet20_21_01_eredmeny.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngKISTARCSA » Olyan, mint az apja. Sokan, sokszor és sokfelé mondták ezt rá. Egyfelől azért, mert akárcsak az „öreg” Kopunovics, Denis is megjárta a Ferencvárost és az Újpestet, másfelől mert a korábbi kiváló támadó, Goran tehetségéből neki is jutott.

kopunovics_denis.jpgSzemélyit mostanában már csak ritkán, védettségi igazolványt annál inkább kérhetnek tőle. Ilyen világot élünk. A Covid-19 fogságából egyelőre nincs kiút, a sihederkorból annál inkább. Kopunovics Denis január 14-én már a tizenkilencedik születésnapján koccinthatott, no meg arra, hogy február második felétől új élet vár rá. Mert miközben az elmúlt félévben nem jutott szóhoz a „megye-egyes” Maglódban – a történeti hűség kedvéért biggyesztjük ide, hogy a Pest Megyei Kupában két meccsen is csereként beszállva összesen negyvenegy perc, no és egy gól jutott neki osztályrészül –, a megyei második ligás, annak idején az NB III-ban is vitézkedő Kistarcsában alighanem mélyvízbe dobják. A Pest megyei II. osztály, Északi csoportjában 24 ponttal a 7. helyen telelő Kistarcsai VSC az őszi idényben negyven találatig jutott – ami a negyedik legjobb mutatónak számít a mezőnyben –, és jó esélye van a gólgyarapításra, lévén a tavaszi nyitófordulóban, február 19-én, szombaton 14:30-kor a 16 egységgel a 12. pozícióban állomásozó Pécelt fogadja. Tavaly augusztus közepén 2–2-re végződött kettejük csatája, amely újoncok derbijének számít – ha pedig az első felnőttek között vívandó bajnoki meccsére készülő Denis is pályára lép, akkor meg pláne.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7717581842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása