PONYVALEGÉNY

Sándli Márk: egy osztály előre

Biztos a bizonytalanért: távozott a „megye-kettő” bajnokesélyesétől, Maglódról az NB III-at is megjárt futballista, aki tavasszal a megyei élvonalban folytatja

2023. február 10. - Horváth M. Attila

sandli_mark_ujpest.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMAGLÓD | Miután felnőtt karrierje legeredményesebb szezonját futja a tizenhárom bajnokin tíz gólt elérő Sándli Márk, nem csoda, hogy magasabb osztályban is felfigyeltek a 24 esztendős labdarúgó teljesítményére.

Éles váltás. A Ferencváros és az Újpest „keveredése” kevesek kiváltsága, és ez még akkor is igaz, ha minderről mesélhetne Kecskés Zoltán, Kopunovics Goran vagy éppen Wukovics László is. Sándli Márk hasonló utat járt be évekkel ezelőtt, és bár a liláknál vált egyértelműen fontos NB III-as labdarúgóvá, a legtöbben talán Dabasról ismerik a nevét. Az elmúlt fél szezonban a Pest megyei I. osztályba visszatérni szándékozó, az Északi csoportban rajthoz álló Maglód egyik legjobbja volt, ám remek egyéni produkciójára máshol is felfigyeltek. Meglehet, a Maglód „csak” harmadik a tabellán, Rakita Gábor alakulatának reális esélye van az azonnali visszakerülésre. Sándli Márk azonban a biztosat választotta, így a tavasszal a Pest megyei I. osztály nyolcadik helyezettje, a 22 egységet gyűjtő Dunavarsány színeiben futballozhat, bajnoki debütálására február 18-án, szombaton 14 órakor a Pereg otthonában kerülhet sor. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4718046522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása