PONYVALEGÉNY

HURRÁ, NYARALUNK! Akivel vakációzunk: KOLOZSVÁRI LÁSZLÓ, a Maglód labdarúgója

Az elmulasztott sansz ellenére is bizakodó a támadó: „Csapatszinten az a célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot, mert bőven meg van rá a keretünk, hogy sikeresek legyünk”

2024. július 19. - Horváth M. Attila

hurra_nyaralunk_kopf.jpgA futballistáknál évekkel ezelőtt nagy sikert arató, régi-új, sportolókat fókuszba helyező nyári rovattal jelentkezik honlapunk július 1-től, – a tervek szerint augusztus végéig. Az általunk megkérdezettek ezúttal nem csupán a maguk mögött hagyott szezonról nyilatkoznak, hanem a kikapcsolódási szokásaikról is szót ejtenek. Tehát vakációra fel – hurrá, nyaralunk! Akivel ezúttal vakációzunk: Kolozsvári László, a 2023/2024-es évadban 74 ponttal a Pest megyei II. osztály Északi csoportjában a 2. helyen végző Maglód-HelloParks 26 esztendős labdarúgója, a gárda 31 találatot szerző támadója, amivel a csoport gólkirályi címét is elnyerte.

kolozsvari_laszlo_foto_maglodtchu.jpgNÉHÁNY ŐSZINTE SZÓ
Csapatom előző szezonjáról: Úgy gondolom, hogy csapatként helytálltunk és tisztességes eredményt értünk el, sok pozitív dolog megmutatkozott rólunk, például az, hogy tudunk egymásért küzdeni és mindent megtenni a győzelemért, és a rosszabbul sikerült meccseken is egy alakulatként tudtunk működni, de pozitívan értékelem a szezont, hiszen úgy futottunk neki, hogy nyerjünk minél több meccset, és ez elég sokszor sikerült. Az évad közben változtak a célok, de sajnálatos módon nem sikerült elérnünk a bajnoki címet, ami a kezünkben volt. Csapatként az aranyérmen kívül mi lőttük a legtöbb gólt és mi kaptuk a legkevesebbet.
Az elért helyezésről: Felemás érzéseken vagyunk túl, hiszen ahogy elindultunk cél nélkül, az idő múlásával hittük, hogy bajnokok lehetünk, ami sajnálatos módon kicsúszott a kezünkből. Ezek mellett a csapatra büszke vagyok az elért eredményért, mert nem volt kis teljesítmény ezt is elérni, amit a szurkolók támogatása és a klub vezetése nélkül nem sikerült volna.
Saját teljesítményemről: Szerencsére remek szezonon vagyok túl, ami nagyon sok sikerrel társult, de mellette volt egy kis hullámvölgy, ám sikerült elérnem, hogy gólkirály legyek, ami büszkévé tesz, de a csapat nélkül ez nem sikerülhetett volna. A jól alakuló szezon után sem vagyok teljesen elégedett, mert mindig többre vágyom és nem elégszem meg, illetve mindig magasabbra teszem saját magam felett a mércét. Ezek a sikerek nem jöhettek volna létre a családom támogatása nélkül..
Tervem az őszre: Csapatszinten az a célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot, mert bőven meg van rá a keretünk, hogy sikeresek legyünk. Egyéni célként legalább ennyi góllal és gólpasszal segítsem a többieket, és ha ez egyéni díjjal is párosul, az csak külön öröm.

NYÁRI FELFRISSÜLÉS
Fagyi vagy jégkrém? Jégkrém.
Hideg ásványvíz, szénsavas üdítő vagy jeges tea? Hideg ásványvíz, egyébként sör.
Sima, fokhagymás vagy sajtos-tejfölös lángos? Sajtos-tejfölös lángos.
Fővárosi strand vagy tópart? Tópart.
Kedvenc helyszínem: Madrid.
A nyár eddigi legszebb pillanata: Lánykérés.
Ami még megvalósításra vár a nyáron: Utazások.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4118450665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása