PONYVALEGÉNY

Budafok után Gyirmót: Erős Gábornak jól megy egykori csapatai ellen

A Kazincbarcika a nyáron kinevezett szakvezetőjével újabb fontos diadalt aratott némi debreceni segítséggel, ugyanis a fordításhoz szükséges gólokat a DVSC volt játékosai, Varga József és Bódi Ádám szerezték

2024. augusztus 26. - Horváth M. Attila

eros_gabor_foto_kisvardafchu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKAZINCBARCIKA | A jelek szerint kiegyenesedett a helyi Kolorcity SC, ugyanis amíg az NB II első három játéknapján egy, addig az utóbbi két fordulóban hat pontot gyűjtött Erős Gábor társulata. 

Alig egy hete Budafokon tartott mészárlást a Kazincbarcika (5–0), mégpedig ott, ahol nem is olyan régen még Erős Gábor tartotta a tréningeket. A korábbi kiváló NB I-es labdarúgó új alakulata augusztus utolsó vasárnapján azt a Gyirmótot fogadta, amelyet 2012 őszétől két szezonon át labdarúgóként erősített, összesen 39 bajnokin 2 gólt szerzett. Bár az első félóra végén Madarász Márk büntetőből bevette Fadgyas Tamás hálóját, a folytatásban semmi sem alakult a gyirmótiak szája íze szerint. A Tamási Zsolt edzette vendégtársulat előbb a 66. minutumban tíz emberre fogyatkozott Katona Máté kiállítása miatt, majd egy perccel később Varga József egyenlített. És amikor már mindenki elkönyvelte volna az ikszet, a 93. minutumban Bódi Ádám 11-esből a győztes találatot is megszerezte a Kazincbarcikának (2–1).

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9418473255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása