PONYVALEGÉNY

Mátyus János budafoki visszatérése nem hozott pontokat a Pécsnek

Valós veszély: május utolsó hétvégéjén kieshet az NB III-ba a PMFC

2024. május 21. - Horváth M. Attila

matyus_janos_budafok.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAFOKI MTE–PÉCSI MFC 2–0 | Dajka László alakulata végképp bebiztosította bennmaradását, ám meglehet, a Promontor utcába egy meccs erejéig visszatérő Mátyus János sorsa megpecsételődött a kétgólos kudarccal és a két kiállítással az NB II 33. játéknapján. 

A 2022/2023-as szezonban még a BMTE-t irányította, nem mellesleg Magyar Kupa-döntőbe vezette az ötvenedik életévében járó Mátyus János, ám megtörténhet, hogy a XXII. kerületiek utáni két, általa irányított gárda is elbúcsúzik saját bajnokságától. A Kisvárda NB I-es leköszönése megtörtént, kérdés, mire mennek a mecsekaljaiak az utolsó körben, amikor a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát kell(ene) legyőzni az eltiltott Krausz Raul-Zoran és Hadaró Valentin nélkül. És a diadal messze nem elég az NB II-es tagság megtartásához, ugyanis amennyiben a BVSC legalább egy pontot szerez a Szőnyi úton a Budapest Honvéd ellen, a PMFC az NB III-ban folytatja, miközben az egyik legjobbja, Égi Barbara által gólokkal felturbózott baranyai hölgycsapat éppen a minap jutott fel az NB I-be...

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9118409653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása