PONYVALEGÉNY

Csizmadia Csaba, Erős Gábor: ismerős ellenfelek

Az egykori élvonalbeli labdarúgók vezetőedzőként meccseltek olyan vetélytárssal szemben, amelynek színeiben valaha futballoztak

2023. augusztus 14. - Horváth M. Attila

csizmadia_csaba_foto_24hu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngGYIRMÓT FC GYŐR–BUDAFOKI MTE 1–1 | Néha furcsa helyzeteket produkál az élet. Ugyan a futballban minden előfordulhat, immár tisztában van a fenti mondat igazságtartalmával Csizmadia Csaba és Erős Gábor is. A két fiatal szakember olyan alakulat ellen dirigálhatta az övéit az NB II 3. fordulójában, amelyben egykor megfordultak játékosként. 

Ha innen nézzük, nem is meglepő a döntetlen. Soltész Dominik az 51. percben a házigazdát juttatta előnyhöz, majd hét minutummal később Oláh Bálint egalizált, egyszersmind kialakítva a végeredményt. A házigazdát irányító 38 éves Csizmadia Csaba 2015 és 2018 között volt játékosa a Budafoknak – 78 bajnokin 15-ször bizonyult eredményesnek hátvédként –, majd az élvonalban (is) az edzője volt a XXII. Kerületieknek. A 43 esztendős Erős Gábor ugyanakkor 2012 őszétől két szezonon keresztül futballozott Gyirmóton, ezen időszakban 39 bajnokin 2 találatig jutott. Éppen annyiig, mint a mostaniak vasárnap délután. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4018193407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása