PONYVALEGÉNY

Csonkával lehet teljes a Zalaegerszeg kerete

Nem csupán a védekező középpályás, a kapus is Budafokról érkezik a ZTE-hez

2024. május 29. - Horváth M. Attila

csonka_andras_zte.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngZALAEGERSZEG | A kapus Gundel-Takács Bence után Csonka András játékjogát is megszerezte az NB I-ben 43 ponttal a 9. helyen végző ZTE. 

gundel-takacs-bence_foto_marcali_gabor.jpgMárton Gábor együttesének mindössze egy győzelemmel kellett volna elérnie, hogy a felső házat jelentő hatodik pozícióban zárjon, ám mindez már csak a 2024/2025-ös évadban valósulhat meg. A célok elérésében segíthet két új igazolás, Gundel-Takács Bence és Csonka András. A 26 esztendős kapus szerződtetésére azért volt szükség, mert Dombó Dávid mellett Gyurján Márton is távozott, míg a 24 éves fedezet megszerzése egyrészt növeli a szakmai stáb variációs lehetőségeit, másrészt valamelyest pótolhatja a pályafutását minden bizonnyal másutt folytató Bedi Bencét. Túl azon, hogy mindkét új fiú az NB II-ben 44 egységgel nyolcadikként záró, Dajka László dirigálta Budafoki MTE-től érkezik a kék-fehérekhez, további érdekesség, hogy a duó az első perctől kezdve a pályán volt fővárosi színekben 2023. május 3-án, amikor a Magyar Kupa fináléjában a BMTE a hosszabbítás során 2–0-s vereséget szenvedett a Puskás Arénában a Zalaegerszegtől.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9518416765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása