PONYVALEGÉNY

Németh Milán királyi kalandja

Maradt Szombathelyen az Ausztriából visszatérő korábbi NB I-es hátvéd

2024. augusztus 20. - Horváth M. Attila

nemeth_milan_foto_haladasfc_pont_nyugat_hu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngSZOMBATHELY | A régóta az egyesülethez tartozó Halmosi Péter és Schimmer Szabolcs után a nyáron Németh Milánt is megszerezte a Király SE, amely ötgólos diadalt aratott a Vas megyei I. osztály nyitányán, még az új igazolás nélkül. 

Mindössze fél évig futballozott Ausztriában a Magyarországon a Lombard Pápa, a Diósgyőr és a Haladás szerelését is viselő 36 esztendős Németh Milán, aki a nyáron távozott a Parndorf gárdájától és meg sem állt a számára a kezdetektől kedves Szombathelyig. A rutinos, elnyűhetetlen futballista a vasi élvonalban szereplő Király SE-hez írt alá, amely még nélküle a Vasvár otthonában háromgólos félidei vezetés után 5–0-ra nyert. Legközelebb, a második játéknapon, augusztus 23-án, pénteken, 19 órai kezdettel a bajnoki nyitányon hazai környezetben a Szarvaskendtől 4–0-s kudarcot elszenvedő Csepreget fogadja a Király SE, éspedig egyértelmű győzelmi eséllyel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3118469833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása