PONYVALEGÉNY

Ismét itthon futballozik a korábbi NB I-es védő

Ausztriából a Zala megyei Lentibe vezetett a 37 éves labdarúgó útja

2024. augusztus 11. - Horváth M. Attila

simonfalvi_gabor.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngLENTI | Nem maradt az ASK Markt Neuhodis együttesénél a Pécsi MFC és a Zalaegerszegi TE egykori élvonalbeli futballistája, aki visszatért a Zala megyei I. osztályba. 

simonfalvi_g.pngSimonfalvi Gábor az előző másfél szezont Ausztriában töltötte, ám idén nyáron a hazatérés mellett döntött. Úgy tudjuk, a Zala megyei bajnokságokból több kérője is akadt, ám a tapasztalt labdarúgó végül az előző évadban 19 ponttal a 13. helyen végző Lenti TE hívó szavára bólintott rá. Nos, a futballista különös helyzetbe került a megyei élvonal szombati nyitányán, ugyanis az LTE a védő egykori egylete, a Hévíz vendégeként lépett fel. A vendéglátó az első félidőben megnyugtató előnyre tett szert Bontó Marcell és Damina Domonkos góljával, Sárkány Bence révén csak a szépítés jött össze a vendégegyletnek (2–1). A találkozót végigjátszó Simonfalvi Gábor és társai egy hét múlva, augusztus 18-án, vasárnap 17:30-kor hazai környezetben a Zalakomár ESE-Zalakaros ellen javíthatnak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9018464153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása