PONYVALEGÉNY

Borsos Gábor boldogsága: Zente baba, Zente

A tavasszal Ausztriában futballozó 27 éves sportember győzelemmel és góllal köszöntötte a várva várt gyermeket

2024. március 17. - Horváth M. Attila

borsos_zente.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngAUSZTRIA | Nagyszerű napokat tudhat maga mögött a télen Vecsésről távozó Borsos Gábor, aki nem csupán a pályán, hanem azon kívül is boldog pillanatoknak lehetett részese.  

borsos_gabor_2.jpgasko.pngA Raiding tárt karokkal fogadta. Az idén fennállása hetvenedik évfordulóját ünneplő osztrák alakulat többek között olyan magyar legényeket tudhat a soraiban, mint a Kőbányai-testvérek, Levente és Richárd, Deésy Márk, és immár Borsos Gábor is a társulat tagja.  

Az ünnep gyönyörű perceinek megélésére az előző és a mostani pénteken is volt lehetőség. Az ASKÖ Raiding a 14. fordulóban a Sigleß otthonában vizitált, ahol egy félidő után háromgólos előnyben volt, és ami ennél is fontosabb, a hátvéd Borsos Gábor juttatta egyről a kettőre a 11. percben a végül 5–1-es diadalt arató társulatát.  

Egy héttel később újabb örömteli péntek köszöntött a XVII. kerületi Rákosmenti TK-ban, a Rákospalotai EAC Sportiskolában és az RKSK-ban pallérozódó, a későbbiek során Maglódon és Dunavarsányban is futballozó 27 esztendős sportemberre, ugyanis élete párja, Adrienn március 15-én, 12 óra 32 perckor 3270 grammal és 55 centiméterrel világra jövő egészséges fiúgyermeknek adott életet, aki szüleitől a(z elmúlt esztendőkben egyre nagyobb népszerűségnek örvendő) Zente nevet kapta. Azt fedje jótékony homály, hogy a hátvéd számára egy kilencven perces, szikrázó bajnoki vagy a március 15-i események voltak megterhelőbbek, ám az biztos, hogy altatni egyik után sem kell(ett). Ha pedig mégis, a mondóka immár örök: Zente baba, Zente!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4718355843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása