PONYVALEGÉNY

Dunaharaszti–Vecsés: 1–1-re végződött a rangadó – ami a kapufákat és a kiállításokat illeti

Viszonylag sok helyzetet, ugyanakkor feszült hangulatot hozott a továbbra is veretlen csapatok gól nélküli csatája

2022. szeptember 30. - Horváth M. Attila

p4040303.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDUNAHARASZTI–VECSÉS 0–0 » Nem meglepetés: a mezőny két veretlen társulata a Pest megyei I. osztály 6. fordulója után is makulátlan maradt, ám a Vincze Gábor edzette vendégseregre a 7. játéknapon is rangadó vár – a tréner egykori csapattársa ellen.

Gólt nem, csupán egy-egy kapufát és ugyanennyi piros lapot hozott a – közelmúlt alapján nem meglepő módon – feszült hangulatú derbi. Hazai oldalon a négy találattal a házi mesterlövészek versenyét vezető Bata Csongor, míg vendégrészről az egygólos Fodor Dániel dühönghetett a próbálkozást követő csattanás után. A DMTK-ból Kozári Csaba, míg a Vecsési FC-ből Bartucz Martin indulhatott előbb zuhanyozni, méghozzá ebben a sorrendben, ám összességében a vendéglátó negyedóráig sem volt emberelőnyben, hiszen a kiállításokra a 41. és az 55. percben került sor. 

Az előttünk álló szombaton, október 1-jén, délután háromkor viszont Vecsés–Budakalász összecsapást vívnak, ami több okból is érdekes lehet. Egyfelől legutóbb a BMSE a szétesően futballozó Pereget 4–0-ra verte a duplázó Gerhardt Ádám vezérletével, másfelől bár nem először meccselnek egymás ellen, nem árt tudni, hogy a látogatót felkészítő egykori négyszeres gólkirály Bajzát Péter – aki kétszer az NB I-ben, míg ugyanennyiszer az NB II-ben érte el a legtöbb találatot –, valamint a házigazda trénere, az 1-szeres válogatott Vincze Gábor 2002 és 2004 között csapattársak voltak Debrecenben. Elvben tehát nagyon is jól ismerik egymás futballról alkotott filozófiáját, ám ettől persze még a lényegi kérdések a gyakorlatban, a pályán dőlnek el.   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6117943352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása