PONYVALEGÉNY

Mészáros Roland: aranyérem a 150. csepeli bajnokin

A Budafoki MTE II. hazai botlását kihasználva öt körrel a zárás előtt aranyérmet szerzett a Budapest-bajnokság I. osztályában Zsivoczky-P. Gyula társulata

2024. április 20. - Horváth M. Attila

p1070120.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Egy héttel a harminckettedik születésnapja előtt nagyszerű előajándékkal lepte meg a Csepel TC a rutinos hátvédet, valamint Mészáros Roland önmagát, ugyanis miután a Budafoki MTE II. szombat délelőtt 4–1-es vereséget szenvedett a Promontor utcában a Szabadkikötőtől, a kék-pirosaknak csak nyerniük kellett az ősszel visszafogott produkcióval 3–2-re legyőzött 43. Sz. Építők vendégeként, amit nem is mulasztottak el megtenni. 

p1070036.JPG

A Csepel TC nem bízta a véletlenre – jóllehet, a miliőt, a körítést tekintve valószínűleg emlékezetesebb lett volna a Béke téren a bajnoki aranyérmet megszerezni, illetve ünnepelni, igaz, valami azt súgja, utóbbira így is lesz mód egy hét múlva –, és az utolsó negyedórában szerzett gólokkal – a találatokat Németh Zoltán a 74., Bencze Márton a 80., míg Torda Bence a 87. percben szerezte – a Hévízi úton 3–0-s győzelmet aratott. 

p1070026.JPG

A találkozón 90 percet a pályán töltő másfélszázados Mészáros Roland két nappal a szombati bajnoki előtt többek között így fogalmazott, amikor már előzetesen kalapot emeltünk a hátvéd mérföldköve, no meg a társulata produkciója előtt:  

p1070158.JPGKöszönöm, jól esik a megelőlegezett gratuláció, de erre majd térjünk vissza, amikor már meghúzták azt a bizonyos vonalat – fejtegette MÉSZÁROS ROLAND, aki akkor még nem tudhatta, hogy a vonalat már szombaton meghúzzák a Csepel TC neve alatt. – A tavalyi szezonban pont számolgattunk azokkal a srácokkal, akikkel már régebb óta Csepelen játszunk, hogy ki hányadik mérkőzésnél jár a klubnál, és akkor nagy örömmel konstatáltuk, hogy Mészáros Laci és én is már 100 felett járunk. Csodálatos lenne, ha éppen a százötvenedik csepeli mérkőzésemen lennénk bajnokok. Természetesen figyelni fogjuk a Budafok II. meccsének végeredményét, és nagyon jó lenne már a hétvégén aranyérmesnek lenni, de abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy már csak magunkkal kell foglalkoznunk, és továbbra is keményen kell dolgoznunk, mert sajnos a bajnoki címmel még ugye nem jutunk fel automatikusan az NB III-ba... 

A jelek szerint azonban megéri keményen dolgozni a hétköznapokban, hiszen a Csepel TC a hétvégi eredmények alapján lett bajnok. Méltán, megérdemelten.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr118386415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása