PONYVALEGÉNY

HURRÁ, NYARALUNK! Akivel vakációzunk: KERESZTES BENCE, a Szentlőrinc labdarúgója

Hullámvasúton: „Azok után, hogy hatalmas csalódás ért bennünket, amikor kiestünk a másodosztályból, sikerült rendbe tenni a dolgokat a csapat körül”

2024. július 18. - Horváth M. Attila

hurra_nyaralunk_kopf.jpgA futballistáknál évekkel ezelőtt nagy sikert arató, régi-új, sportolókat fókuszba helyező nyári rovattal jelentkezik honlapunk július 1-től, – a tervek szerint augusztus végéig. Az általunk megkérdezettek ezúttal nem csupán a maguk mögött hagyott szezonról nyilatkoznak, hanem a kikapcsolódási szokásaikról is szót ejtenek. Tehát vakációra fel – hurrá, nyaralunk! Akivel ezúttal vakációzunk: Keresztes Bence, a 2023/2024-es évadban 75 ponttal az NB III Dél-Nyugati csoportjának 1. helyén záró, a Putnok elleni osztályozókat sikerrel letudó, így a 2024/2025-ös szezonban az NB II-ben szereplő, a július 28-i nyitányon, 19 órakor az FC Ajka otthonában pályára lépő Szentlőrinc SE 27 esztendős labdarúgója.

keresztes_bence_foto_szentlorincsehu.jpgNÉHÁNY ŐSZINTE SZÓ
Csapatom előző szezonjáról: Mondhatni, tökéletesre sikeredett. Azok után, hogy hatalmas csalódás ért bennünket, amikor kiestünk a másodosztályból, sikerült rendbe tenni a dolgokat a csapat körül. A keret nagyjából együtt maradt és az igazolások is jól sikerültek.
Az elért helyezésről: A célunk a bajnoki cím volt, valamint azt követően az osztályozó megnyerése. Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz, főleg azok után, amikor kezdett körvonalazódni, hogy az Iváncsa ennyire eredményesen játszik. A nagy versenyfutást végül megnyertük, az osztályozón egy nagyon erős csapattal találkoztunk a Putnok személyében, de szerencsére a célunkat elérve most készülünk a másodosztályra. Mellékesen megjegyezném, hogy a szezonhoz hozzá tartozik a kupa is, ahol több kört is tudtunk menni, azt hiszem, erre is büszkék lehetünk.
Saját teljesítményemről: Nem volt rossz, úgy érzem, hasznos tagja voltam a csapatnak, de mindig van hová fejlődni. Voltak hibáim is, amelyekből szeretném, ha a jövőben minél kevesebb lenne.
Tervem az őszre: Hogy a lehető legtöbb meccsen tudjak segíteni a csapatnak.

NYÁRI FELFRISSÜLÉS
Fagyi vagy jégkrém? Fagyi.
Hideg ásványvíz, szénsavas üdítő vagy jeges tea? Mentes víz.
Sima, fokhagymás vagy sajtos-tejfölös lángos? Sajtos-tejfölös.
Fővárosi strand vagy tópart? Tópart.
Kedvenc helyszínem: Ha fürdőhelyszín, akkor Harkány.
A nyár eddigi legszebb pillanata: Az osztályozó megnyerése és az azt követő ünneplés.
Ami még megvalósításra vár a nyáron: Egy jó szezonkezdet, ami megalapozhatna egy újabb sikeres idényt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5418450663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása