PONYVALEGÉNY

HURRÁ, NYARALUNK! Akivel vakációzunk: DANKÓ MÁRTON, a Bicske labdarúgója

Sérülése után újult erővel vág neki a munkának a BTC játékosa, de amennyire csak lehet, a legforróbb évszakot még kiélvezi

2024. augusztus 15. - Horváth M. Attila

hurra_nyaralunk_kopf.jpgA futballistáknál évekkel ezelőtt nagy sikert arató, régi-új, sportolókat fókuszba helyező nyári rovattal jelentkezik honlapunk július 1-től, – a tervek szerint augusztus végéig. Az általunk megkérdezettek ezúttal nem csupán a maguk mögött hagyott szezonról nyilatkoznak, hanem a kikapcsolódási szokásaikról is szót ejtenek. Tehát vakációra fel – hurrá, nyaralunk! Akivel ezúttal vakációzunk: Dankó Márton, a három forduló után 6 ponttal az NB III Észak-Nyugati csoport 3. helyén állomásozó Bicskei TC 23 esztendős labdarúgója. 

danko_marton.jpgNÉHÁNY ŐSZINTE SZÓ 
Csapatom előző szezonjáról: Meglátásom szerint nagyon meggyőző volt. 
Az elért helyezésről: Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 2. helyét sikerült megcsípnünk, három ponttal lemaradva az osztályozót erő első helyről. 
Saját teljesítményemről: Úgy gondolom, én is jó teljesítményt tudtam nyújtani a szezon folyamán, ahol nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk mind egyénileg, mind csapatszinten.

Tervem az őszre: Az őszre egyelőre annyi tervem van, hogy a kialakult sérüléseimet helyre hozom és utána újult erővel vágok neki a munkának. 

NYÁRI FELFRISSÜLÉS 
Fagyi vagy jégkrém? Ha választani kell a fagyi és a jégkrém között, akkor én a fagyira voksolnék. 
Hideg ásványvíz, szénsavas üdítő vagy jeges tea? Minél több hideg ásványvíz és mellette néhány üdítő is belefér. 
Sima, fokhagymás vagy sajtos-tejfölös lángos? Sajtos-tejfölös lángos, csakis! 

Fővárosi strand vagy tópart? Mindenképp tópart. 

Kedvenc helyszínem: Egyértelműen a Balaton. 

A nyár eddigi legszebb pillanata: A családdal töltött idő. 

Ami még megvalósításra vár a nyáron: Ebből szeretnék még minél többet megvalósítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5318468189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása